AMASYA / MERZİFON - Ahmet Faruk Çörekçi İlkokulu

Ahmet Faruk Çörekçi İlkokulu

Çaybaşı Köyü
Vizyon
Temel görevlerimizin, öğrencilerimizi hayata, bir üst öğretime ve özellikle ilgi, istek ve yeteneklerine göre başarılarını göz önüne alarak akademik öğretime hazırlamak, Öğrencilerimize, bilginin yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesini kazandırmak, “Öğrenmeyi öğrenin” düşüncesinin bilgi toplumunda yaşamın bir gereği olduğuna inanırız, Öğrenci merkezli etkili bir okul anlayışını benimseriz, Öğrencilerimize, topluma kolay ve sağlıklı uyum sağlayabilmelerini, sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınmayı destekleyici davranışlar kazanmalarını sağlamaktır.
Misyon
”Okulumuzda okumaktan onur duyan kendilerini ayrıcalıklı hisseden, istendik niteliklerle donanmış,ilimizin,ülkemizin önderleri olacaklarına inanan öğrencilerini bizler yetiştiririz”diyerek ülkemizin her zaman ihtiyacı olan nitelikli,bilgili, becerili, başarılarına her zaman başarı katan, Öz güveni kendinde bulan bireyler yetiştirmek olduğuna inandık. Bu misyonumuza bağlı olarak biz ” Kendimizdeki Öz yeteneklerimizi ortaya çıkarmak istiyoruz ” felsefesine inanarak yerel, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen,küçüğünü seven, büyüğünü sayan, bulunduğu her yerde kendini kabul ettiren, kendine yer bulabilen bireyler yetiştirmek olduğuna karar verdik.
Öğretim Şekli :Tek kademeli
Kalorifer sistemi
Öğrenci servisi
Merzifon/ Çaybaşı Köyü